Rabu, 05 November 2014

The Great Majapahit Keizerlijk

Majapahit was een imperium in het midden van Oost-Java, Indonesië, de die ooit stond vanaf ongeveer 1293 tot 1500 Het koninkrijk bereikte zijn hoogtepunt in de snelweg Rijk bestuurd een uitgestrekt gebied in de archipel tijdens het bewind van Hayam Wuruk, die regeerde 1350-1389.

Koninkrijk van Majapahit was het laatste hindoe-boeddhistische koninkrijk dat de archipel gecontroleerd en wordt beschouwd als één van de grootste land in de geschiedenis van Indonesië. Volgens Negarakertagama, haar kracht ligt in Java, Sumatra, Malakka, Borneo, Indonesië in het oosten, al is zijn domein wordt nog steeds gedebatteerd.


Vóór de stichting van Majapahit, heeft Singhasari Word de machtigste koninkrijken in Java. Dit is een zorg van Kublai Khan, de heerser van de Yuan-dynastie in China. Hij zond een boodschapper genaamd Meng Chi te Singhasari veeleisende eerbetoon. Kertanagara, de laatste heerser van het koninkrijk Singhasari Weigerde om hulde te brengen en om de boodschapper Embarrass door het vernietigen van zijn gezicht en zijn oor afgesneden. Kublai Khan boos en vervolgens stuurde een grote expeditie naar Java in 1293.
 
Wringin Lawang Temple
Op dat moment, Jayakatwang, hertog van Kediri, al omver en doodde Kertanegara. Op advies van Aria Wiraraja, Jayakatwang geeft gratie aan Raden Wijaya, Kertanegara zoon, die kwam om over te geven. Vervolgens Wiraraja zond boden tot Daha, who bracht de brief bevat een verklaring, Raden Wijaya opgeven en wilt Jayakatwang dienen. Het antwoord van de bovengenoemde brief werd begroet met plezier. Raden Wijaya dan gegeven bos Pull. Hij opende het bos en bouwde een nieuw dorp. Het dorp kreeg de naam Majapahit, neem roomates Beoordelingen hun naam van maja fruit, en de smaak "bitter" van de vrucht. Toen de Mongolen aankwam, Wijaya geallieerd met de Mongolen te Jayakatwang vechten. Na het succesvol neerzetten Jayakatwang, Raden Wijaya keerde zich tegen de geallieerden Mongolnya dwingen hen terug te trekken zijn troepen thuis zo fanatiek als ze zijn in een vreemd land. Ook als het de laatste kans om Reviews vangen hun moesson winden om naar huis te gaan was, of zij zouden hebben om nog eens zes maanden te wachten op een buitenlandse eiland.

De exacte datum gebruikt als de geboortedatum van het Majapahit koninkrijk is de dag van de kroning als koning Raden Wijaya, de 15e van de maand Kartika in 1215 saka roomates samenvalt met 10 november, 1293. Hij werd genoemd de officiële naam Kertarajasa Jayawardhana. Dit koninkrijk is in de problemen. Sommige betrouwbare Kertarajasa, Inclusief Ranggalawe, Sora, en Nambi rebelleerde tegen hem, hoewel de opstand was niet succesvol. Rebellion wordt aangedreven door Bannerman Ranggalawe Mahajaya, Arya Sidi Ra, Ra Jaran Waha, Latitude Ra, Ra Tosan, Lots Ra en Ra Tati. Dit alles wordt genoemd in Pararaton. Slamet Muljana (de beroemde schrijver en vertolker van Negarakertagama en Pararaton) vermoeden dat degene die deed de samenzwering om de koning ten val te brengen vertrouwde iedereen, zodat het de hoogste posities in de overheid kan bereiken is mahapatih Halâyudha. Maar na de dood van de laatste rebel (Kuti), Halâyudha gearresteerd en opgesloten, en vervolgens ter dood gebracht. Wijaya Overleden in 1309.
 
Brahu Temple
Nagarakretagama noemen het waardevolle culturele paleis en sierlijk, met een gevoel van kunst en literatuur, dat is prima, evenals een complex systeem van religieuze rituelen. De belangrijkste gebeurtenis in de kalender van staatsmanschap wordt elke eerste dag van de maand Caitra (maart-april) gehouden wanneer alle afgevaardigden van alle veroverde grondgebied van Majapahit Kwam naar het paleis om hulde of belastingen te betalen. Majapahit regio gewoon onderverdeeld in drie soorten: het paleis Met inbegrip van de hoofdstad en de omliggende regio; gebieden in Oost-Java en Bali, de welke Direct Direct onder leiding staat van de ambtenaren door de koning benoemd; evenals de veroverde gebieden in de archipel van de die over een ruime autonomie.

De hoofdstad van Majapahit in Trowulan is een grote stad en staat bekend om de religieuze vieringen elk jaar gehouden. Boeddhisme, Shiva, en Vaishnava (toegewijden van Vishnu) wordt omarmd door de inwoners van Majapahit, en de koning werd beschouwd als op hetzelfde incarnatie van Boeddha, Shiva en Vishnu. Nagarakertagama maakte geen melding van de islam, maar het is zeer waarschijnlijk zijn er een aantal moslims werknemer of een personeelslid van het paleis op het moment.
 
Tikus Temple
Hoewel baksteen was gebruikt in de tempel in het verleden, de architecten van de Majapahit is de meeste deskundigen. De tempels van de Majapahit geometrisch goede kwaliteit door gebruik te maken van het sap van druiven en bruine suiker als lijm bakstenen. Voorbeelden van Majapahit tempel zijn nog te vinden vandaag de dag is de Rat Tempel en Bajang Queen Tempel in Trowulan. Sommige architectonische elementen afgeleid van de Majapahit periode, Reviews, zoals de poort van de tempel scheurde in een minuut, paduraksa poort (de grote kori) hoog dak, en een veranda gebaseerde bouwstenen. Stijl gebouwen zoals deze zijn nog te vinden in de architectuur van Java en Bali.

Tot deze laatste keer, konden we nog zien en te leren over de grote en de cultuur van Majapahit, vooral in Trowulan Regency, Mojokerto, Oost-Java, Indonesië. Er is meer dan tien relieken uit de oude Majapahit als toerisme object. BeePro Tour en Travel is de juiste partner als u en de familie willen de natuurlijke schoonheid van Indonesië te bezoeken. Gevestigd in Singosari, Oost-Java, zijn we klaar om een andere ervaring en onvergetelijke terwijl in Indonesië te bieden.

Bezoek Indonesië en voel de echte paradijs met BeePro!

BeePro Tour and Travel
Jl. Diponegoro 173 Ardimulyo, Singosari
Telefoon : +62341 456 477
SMS / Whats App : +6281 233 865 889
PIN : 7E7C6542
E-mail : beepromalang@gmail.com

Twitter : @BeeproEO

Tidak ada komentar:

Posting Komentar