Senin, 10 November 2014

Kangean Island, een paradijs voor Beach Hunter in Oost-Java

Kangean-eilanden is een groep eilanden in het meest oostelijke deel van het eiland Madura, Javazee. De archipel bestaat uit 60 eilanden, met een oppervlakte van 487 km². De grootste eilanden zijn Kangean eiland (188 km²), Paliat eiland, en de Sapanjang eiland.


Kangean Island gemeenschappen zijn erg vriendelijk, beleefd, en religie. Daarnaast hebben mensen diverse dialecten. Speciaal voor Sapeken en een aantal kleine eilandjes eromheen, de mensen op deze eilanden zijn gewend aan het gebruik van een verscheidenheid van talen, zoals Bajo, Mandar taal, taal en een aantal regionale talen Makassar uit Sulawesi. Dit is niet uit de openbare geschiedenis van deze eilanden waren ooit de matrozen kwamen van Sulawesi. Net als bij de bevolking leven op het eiland Kangean, vooral degenen die in District Arjasa, gebruiken ze natuurlijke taal Kangean. Bewoners in Kangean Island al behoorlijk gevorderd. Veel alumni van de scholen in deze eilanden, die dan verder hun opleiding aan openbare en particuliere universiteiten in de grote steden op Java.



Kangean ligt op ongeveer 100 km van Sumenep. Transport huidige schip wordt geëxploiteerd door PT Dharma Lautan Indonesia en Sumekar Line (eigendom van Sumenep Regency). Met dit vervoer kan worden bereikt binnen 11 tot 12 uur uit de haven Kalianget, Sumenep naar de haven Batu Gulok, Kangean. Naast de aanwezigheid van lokale Sumenep staatsschip, er ook private bedrijven Express vaartuig dat duurt 3,5 uur om de afstand af. Met het openbaar vervoer is Kangean kan zowel persoonlijke en zakelijke belangen en lossen van goederen reizen.



Een favoriete dingen om te doen in Kangean Island is het eiland hoppen. konden we een aantal schepen om dit vreugdevolle vakantie doen huren. We hoeven alleen maar één tot twee dagen aan het verkennen van verschillende kleine eiland in de buurt Kangean Island. Dit eiland hoppen en het zien van een schoonheid strand maakt Kangean is een paradijs voor een strandvakantie jager. BeePro Tour en Travel is de juiste partner als u en de familie willen de natuurlijke schoonheid van Indonesië te bezoeken. Gevestigd in Singosari, Malang, Oost-Java, zijn we klaar om een andere ervaring en onvergetelijke terwijl in Indonesië te bieden.

Bezoek Indonesië en voel de echte paradijs met BeePro!

BeePro Tour and Travel
Jl. Diponegoro 173 Ardimulyo, Singosari
Telefoon : +62341 456 477
SMS / WhatsApp : +6281 233 865 889
PIN : 7E7C6542
E-mail : beepromalang@gmail.com

Twitter : @BeeproEO


Tidak ada komentar:

Posting Komentar