Kamis, 06 November 2014

Helaas Purwo National Park, het echte Afrika van Java

Regio Purwo Ach, voordat aangewezen als nationaal park, de oorspronkelijke status van Sanctuary South Banyuwangi op basis van het decreet van de gouverneur-generaal van Nederlands-Indië No. 6 Stb 456 dd 1 september 1939 met een totale oppervlakte van 62.000 ha. Daarna omgevormd tot Nationaal Park Alas breed Purwo.dengan 43.420 ha door het decreet van de minister van Bosbouw in 1992

Helaas Purwo National Park, zoals voorgeschreven door de wet nr 5 van 1990 inzake het behoud van natuurlijke hulpbronnen en ecosystemen heeft drie belangrijke functies, namelijk
1. Bescherming van de ecologische life support systeem.
2. Het behoud van de diversiteit van planten en dieren en hun ecosystemen.
3. Gebruik van duurzame natuurlijke hulpbronnen en ecosystemen in de vorm van onderzoek, wetenschap, onderwijs, steun aan de aquacultuur, toerisme en natuur


Helaas Purwo National Park is een bos met een grote verscheidenheid van relatief intact ecosysteem in Java. Ecosystemen te beginnen bij de kust (bossen langs de kust) naar laagland regenwoud, mangrovebos, bamboe bos, savanne en bos plantages

Diversiteit grond flora in het Nationaal Park Alas Purwo hoog. Gekend voor meer dan 700 soorten planten uit plantaardige niveau lager aan de plant niveau van de verschillende soorten bomen / vegetatie formaties. Onderscheidend en inheemse planten in het park zijn Kecik sapodilla (Manilkara kauki). Daarnaast worden planten vaak gevonden ketapan (Terminalia CATAPA), nyamplung (Calophyllum inophyllum), uitpuilende (Sterculia foetida), Keben (Barringtonia asiatica), en 10 soorten bamboe.

Naast rijke soorten flora, Alas Purwo National Park is ook rijk aan fauna soorten vasteland, ofwel de klasse van de zoogdieren, Aves en herpetofauna (reptielen en amfibieën). Gevonden 50 soorten zoogdieren in het Nationaal Park Alas Purwo. Verschillende soorten zoogdieren worden gevonden in de TNAP dat banteng (Bos javanicus), hert (Cervus timorensis), ajag (Cuon alpinus), wilde zwijnen (Sus scrofa), herten (Indische muntjak), luipaard (Panthera pardus), langur (Tracypithecus auratus), lange-makaken (Macaca fascicularis) jelarang (Ratufa bicolor), rase (Vivericula indica), otters (Prionodon otters), civet (Paradoxurus hermaprhoditus), mangoest (Herpestes javanicus) en bobcat (Felis bengalensis).



Tot 302 soorten vogels Aves. Sommige vogelsoorten zijn goed te zien onder de Witbuikzeearend (Haliaeetus leucogaster), slang adelaars Bido (Spilornis cheela), groene jungle gevogelte (Galus varius), red jungle fowl (Gallus gallus), kleine zilverreiger (Egreta garzeta), stak de jungle (Cairina scutulata), neushoorns neushoornvogel (Buceros neushoorn), groene pauw (Pavo muticus), kuif sterns (Sterna bergii) en cekakak Java (Halcyon cyanoventris).

Herpetofauna bestaat uit een klasse van amfibieën en reptielen. Tot nu toe werd er gevonden 63 soorten herpetofauna bestaat uit 15 soorten amfibieën en 48 soorten reptielen. Onder de soorten gevonden zijn er zes soorten reptielen zijn beschermd schildpad / grijs (Lepidochelys olivacea), groene schildpad (Chelonia mydas), de karetschildpad (Eretmochelys imbricata), lederschildpad (Dermochelys coriacea), grijze hagedis (Varanus nebulosus ) en Bodo pythons (Tijgerpython).



Er zijn vele object locatie en attracties in het park, waaronder een aantal unieke en potentieel kust als golven geschikt om te surfen sport, stranden waar schildpadden, witte zandstranden, koraalriffen en lagunes vol met trekvogels in het seizoen bepaalde seizoenen zoals Plengkung Beach, Strand Ngagelan, Pancur Beach, Gulf Bedul, Savana Sadengan en andere exotische plaatsen.

Plengkung gelegen in het zuidelijke deel van het Nationaal Park Alas Purwo perselancar is door de hele wereld erkend als het niveau van de G-Land. G-land aanduidingen kan worden geïnterpreteerd, omdat de locatie van het water surfsport in de Golf Grajagan waarin de letter G. Of Plengkung locatie is niet ver van een stuk tropisch regenwoud lijkt ziet er altijd groen (groen-land). Plengkung waaronder vier locaties in de wereld om te surfen en surfen kan worden afgestemd op de locatie in Hawaii, Australië en Zuid-Afrika.



Gemeenschappen rond het nationale park is vol en dik met kleur cultuur "De laatste was". Ze zijn ervan overtuigd dat het Nationaal Park Alas Purwo is de laatste halte van de mensen die uit de buurt van de invasie van Majapahit koninkrijk Mataram verlegen, en zijn van mening dat in het bos park is nog steeds opgeslagen Keris Pusaka Sumelang Gandring.

Daarom is het niet verwonderlijk dat veel mensen die semedhi doen en houd religieuze ceremonies in Goa en Goa Padepokan Palace. In de omgeving van het nationaal park entree (Rowobendo) zijn overblijfselen van de geschiedenis in de vorm van "Pura Agung" die een Hindoe ceremonie die Pagerwesi geworden. De ceremonie wordt gehouden elke periode van 210 dagen.



BeePro Tour en Travel is de juiste partner als u en de familie willen de natuurlijke schoonheid van Indonesië te bezoeken. Gevestigd in Singosari, Malang, Oost-Java, zijn we klaar om een andere ervaring en onvergetelijke terwijl in Indonesië te bieden.

Bezoek Indonesië en voel de echte paradijs met BeePro!

BeePro Tour and Travel
Jl. Diponegoro 173 Ardimulyo, Singosari
Telefoon : +62341 456 477
SMS / WhatsApp : +6281 233 865 889
PIN : 7E7C6542
e-mail : beepromalang@gmail.com

twitter : @BeeproEO

Tidak ada komentar:

Posting Komentar