Kamis, 13 November 2014

Bali Island, Paradise in Indonesië

Bali is één van de grootste provincies in Indonesië, die een eiland werd een deel van de provincie. In aanvulling op het eiland Bali, provincie Bali bestaat ook uit kleinere eilanden, genaamd Nusa Penida, Nusa Lembongan, Ceningan Island en Serangan Island.


Bali Island ligt tussen Java en Lombok. Denpasar is de hoofdstad van de provincie, die is gelegen in het zuidelijke deel van het eiland. De meerderheid van de Balinezen zijn hindoe. In de wereld van Bali staat bekend als een toeristische bestemming met een unieke verscheidenheid aan kunst-cultuur, met name voor toeristen uit Japan en Australië. Bali is ook bekend als het eiland van de goden en het eiland duizend tempels.



Bali Island is een onderdeel van de Sunda-eilanden 'Lesser langs de 153 km en 112 km breed, ongeveer 3,2 km van het eiland Java. Mount Agung is Bali's hoogste punt (3148 m).
Op basis van de verlichting en de topografie, in het midden van het eiland Bali leugen bergen die zich uitstrekt van west naar oost en in de bergen is er een cluster van vulkanen is Mount Batur en Mount Agung en niet-vulkanische bergen, namelijk Mount Merbuk, Mount patas en Mount Seraya. Het bestaan van deze bergen oorzaak op geografische Bali is verdeeld in twee ongelijke delen namelijk Noord-Bali met een smalle laagland en minder hellende en Zuid-Bali met uitgebreide laagland en hellingbanen.

Provincie Bali heeft 4 (vier) meren bevinden zich in bergachtige gebieden, te weten Lake Beratan of Bedugul, Buyan, Tamblingan en Batur. Natuurlijke mooie Balinese maken het eiland Bali staat bekend als een toeristisch gebied.


De hoofdstad van Bali is Denpasar. Andere belangrijke als een centrum van kunst en resort is Ubud, gelegen in Gianyar regentschap. Nusa Lembongan als de duikplaats, gelegen in Klungkung. Kuta, Seminyak, Jimbaran en Nusa Dua zijn enkele plaatsen die de belangrijkste toeristische bestemming, zowel toeristische en strand, spa's, en anderen, resorts gelegen in Badung.

Balinese traditionele muziek gemeen heeft met traditionele muziek in vele delen van Indonesië, bijvoorbeeld, het orkest en diverse andere percussie-instrumenten. Er is echter een eigenaardigheid in het spel en zijn compositie technieken, bijvoorbeeld in de vorm van Kecak, dat is een vorm van zingen die zogenaamd nabootsen aap. Ook een verscheidenheid aan gamelan speelde ook een unieke, zoals de gamelan Jegog, grote gong gamelan, gamelan xylofoon, Gamelan Gamelan Semar selunding en Pegulingan. Er is ook Angklung muziek speelde voor de crematie ceremonie en Bebonangan muziek gespeeld in verschillende andere ceremonies.


Er is een moderne vorm van traditionele Balinese muziek, zoals Gamelan Gong Kebyar is dansmuziek die in de Nederlandse koloniale periode en Joged buis die in Bali sinds het tijdperk van de jaren 1950 populair werd ontwikkeld. In het algemeen, Balinese muziek is een combinatie van een verscheidenheid van metalen percussie-instrumenten (metallofoon), gongs en houten percussie (xylofoon). Omdat sociale relaties, politiek en cultuur, traditionele Balinese muziek of games Balinese gamelan invloed of invloed op elke cultuur omliggende gebieden, bijvoorbeeld in de traditionele muziek en traditionele muziek gemeenschap Banyuwangi Lombok.



Balinese dans in het algemeen kunnen worden onderverdeeld in drie groepen, namelijk de voogd of sacrale dans optredens, bebali of dansvoorstellingen voor ceremonies en ook voor bezoekers en balih-balihan of dans voor het vermaak van de bezoekers.

Een van de dansen zijn erg populair bij toeristen is de Kecak en Pendet. Rond de jaren 1930, Wayan modulus samengewerkt met Duitse schilder Walter Spies aan de Kecak dans te creëren is gebaseerd op de traditie van Hyang en delen van de Ramayana verhaal. Wayan modulus bij het populariseren van deze dans over de hele wereld met zijn gezelschap van Balinese danseressen.



Steunpilaar van het toerisme in Bali is een tropisch strand. Veel tropische en exotische stranden in Bali, zoals Kuta Beach, Dreamland, Pandawa Beach en Tanah Lot Beach. BeePro Tour en Travel is de juiste partner als u en uw familie willen de natuurlijke schoonheid van Indonesië te bezoeken. Gedomicilieerd in Singosari, Malang, Oost-Java, zijn we klaar om u een andere ervaring en onvergetelijke terwijl in Indonesië.



Bezoek Indonesië en voel de echte paradijs met BeePro!

BeePro Tour en Travel
Jl. Diponegoro 173 Ardimulyo, Singosari
Telefoon: +62341 456 477
SMS / Whats App: +6281 233 865 889
PIN: 7E7C6542
E-mail: beepromalang@gmail.com

twitter:BeeproEO

Tidak ada komentar:

Posting Komentar