Jumat, 14 November 2014

Lombok, Exotische Honeymoon Island in Indonesië

Lombok Island is een eiland in Nusa Tenggara gescheiden door de Straat van Lombok en de Straat Alas op het westen en het oosten. De belangrijkste stad op het eiland is Mataram City. Ongeveer 80% van de bevolking van dit eiland is de Sasak stam, die nog dicht bij Bali stam, maar vooral tot de islam bekeerd. De rest van de bevolking is Balinese, Javaanse, Chinese en Arabisch.


Naast Indonesische als de nationale taal, de bevolking van het eiland Lombok is Sasak taal als de primaire taal in alledaagse gesprekken. Sasak in Lombok eigen taal kan gevonden worden in vier verschillende dialecten zijn dialecten van Lombok noorden, centraal, noordoosten en zuidoosten. In aanvulling op het aantal inwoners die zich in Bali Lombok, op sommige plaatsen, met name in West-Lombok en Mataram gemeente kan worden gevonden met behulp van taal Balinees dorp als de taal van de omgangstaal.



Het merendeel van de inwoners van het eiland Lombok omarmde de islam. Tweede grootste religie beoefend in dit eiland is het hindoeïsme, die wordt omarmd door de afstammelingen van Bali, die er bedroeg ongeveer 15% van de gehele bevolking. Christenen, boeddhisten en andere religies zijn ook te vinden, en vooral omarmd door migranten uit verschillende stammen en etnische groepen wonen op dit eiland.



Lombok is in veel opzichten vergelijkbaar met Bali, en in de jaren 1990 begon te worden bekend bij buitenlandse toeristen. Maar met de komst van de financiële crisis die Indonesië raakte eind 1997 en andere crises die daarmee gepaard gaan, het toeristisch potentieel van enigszins ontheemd. Toen in het begin van 2000 rellen interetnische en interreligieuze hele Lombok, massale verplaatsing van minderheden. Zij vluchtten vooral naar het eiland Bali. Maar na enige tijd later was de situatie gunstig geworden en zijn ze terug. In 2007 heeft de toeristische sector is de enige sector die groeit in Lombok.



In Lombok, zijn er veel populaire toeristische bestemming. Zelfs vandaag de dag, Lombok staat bekend als de meest romantische tropisch eiland voor huwelijksreis na het eiland Bali. Lombok heeft veel mooie tropische stranden, en perfect voor honeymooners zoals Kuta Beach, Senggigi Beach, Tanjung Aan Beach, Batu Payung Beach, Pink Beach, en drie exotische eilanden, Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan.



Bovendien Lombok uitgegroeid tot een favoriete toeristische bestemming vanwege de kosten van levensonderhoud en verblijf in Lombok is nog steeds zeer betaalbaar. Helaas, het is de kosten van het vervoer naar Lombok is duur en te lang duren reistijd. Voor land-zee rijstroken uit Bali Island duurt bijna 12 uur. Echter, samen BeePro tour en reizen, de reis zal niet saai zijn, dus BeePro Tour en Travel is de juiste partner als u en uw familie willen de natuurlijke schoonheid van Indonesië te bezoeken. Gedomicilieerd in Singosari, Malang, Oost-Java, zijn we klaar om u een andere ervaring en onvergetelijke terwijl in Indonesië.



Bezoek Indonesië en voel de echte paradijs met BeePro!

BeePro Tour en Travel
Jl. Diponegoro 173 Ardimulyo, Singosari
Telefoon : +62341 456 477
SMS / WhatsApp : +6281 233 865 889
PIN : 7E7C6542
E-mail : beepromalang@gmail.com

Twitter : @BeeproEO

Tidak ada komentar:

Posting Komentar